Hola CanWalkers!
Dia a dia volem anar millorant els serveis que us oferim, es per això que estem treballant des de fa uns mesos en una app que a continuació us descric a grans trets.
Necessitem saber quines preferències tenen els futurs usuaris de la app, es per això que llançem aquesta enquesta a tots els que volgueu fer-la:

La app d’iCanWalk crearà un “punt de trobada” entre oferta i demanda d’activitats del sector caní

Beneficis per a les persones amb gossos:
L’usuari podrà crear un perfil on presentarà als seus gossos i descriurà els seus interessos i aficions. Mitjançant un sistema de geolocalització, podrà veure l’oferta d’oci PetFriendly més propera i contactar amb altres persones amb gossos del seu entorn. A més a més, a través d’un sistema de puntuacions dels clients, el propietari podrà veure les valoracions de cada activitat per la qual estigui interessat.
Fer l’enquesta com a usuari amb gossos

Beneficis per a les empreses:
Les empreses podran anunciar les activitats que organitzen en una plataforma on els usuaris son potencials clients, ja que tots tenen gossos i busquen gaudir de temps amb ells.
Rebrà també estadístiques de les seves activitats, podent veure quines interessen més, i rebrà feedback dels seus clients per a poder millorar en resposta al que el mercat demani.
Fer l’enquesta com a empresa

MOLTES GRÀCIES!

dog